Међународни фестивал позоришта за децу - Суботица Међународни фестивал позоришта за децу - Суботица

Новости

18 фебруар 2022

Позив за учешће на 13. форуму за истраживање позоришне уметности за децу и младе

Назад...
Позив за учешће на 13. форуму за истраживање позоришне уметности за децу и младе

Са задовољством Вас обавештавамо да Међународни фестивал позоришта за децу у Суботици, у сарадњи с Позоришним музејем Војводине из Новог Сада, тринаесети пут организује МЕЂУНАРОДНИ ФОРУМ ЗА ИСТРАЖИВАЊЕ ПОЗОРИШНЕ УМЕТНОСТИ ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ на тему ИНТЕРКУЛТУРАЛНОСТ У ПОЗОРИШТУ ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ И РАЗВОЈ ЗАЈЕДНИЦЕ.

Могуће теме и оквири: Интеркултуралност и позориште за децу и младе, Интеркултуралност и инкултуралност у позоришту за децу и младе, Позориште за децу и младе и развој заједнице, Интеркултуралност и изазови заједнице, Интеркултуралност и образовање, Интеркултуралност и драма у образовању, Интеркултуралност и породица, Позориште за децу и младе и изазови у породици, Интеркултуралност и одрастање, Интеркултуралност и мобилност, Интеркултуралност и литература, Интеркултуралност и методологија, Интеркултуралност и нове технологије.

Предстојећи 13. Форум за истраживање позоришне уметности за децу и младе у Суботици, за који је планирано окупљање учесника из више од 15 земаља, својим радом може постати место на ком је тема интеркултуралности у позоришту за децу и младе управо допринела развоју позоришта али и заједнице у целини.

Позивамо вас да својим присуством и учешћем допринесете успеху овог саветовања које ће се одржати у оквиру 29. Међународног фестивала позоришта за децу у Суботици (Србија), током два или три дана у периоду између 18. и 23. септембра 2022. године.

Учесници могу да се определе у којој секцији желе да дају свој допринос и да пошаљу своје предлоге у писаној форми (до 500 речи).

Предлоге је потребно послати до 15 априла 2022. године.

Детаљне информације налазе се на на следећем линку КОНКУРС-ФОРУМ.

Назад...
 • Од лутке до сенке
  27 септембар 2023

  Од лутке до сенке

 • У позоришту и на прузи
  25 септембар 2023

  У позоришту и на прузи

 • Завршен 14. Форум за истраживање позоришне уметности за децу и младе у Суботици
  22 септембар 2023

  Завршен 14. Форум за истраживање позоришне уметности за децу и младе у Суботици

 • Пети дан 30. Међународног фестивала позоришта за децу Суботица
  22 септембар 2023

  Пети дан 30. Међународног фестивала позоришта за децу Суботица

Међународни фестивал позоришта за децу - Суботица